WhatsApp verwerkte deze jaarwisseling 75 miljard berichten: meer dan vorig jaar

Het jaar 2018 is nu een aantal dagen bezig en nu zijn de cijfers bekend over het WhatsApp gebruik tijdens de jaarwisseling. Dit is een flinke stijging in vergelijking met de vorige jaarwisseling. We deelden tijdens oud en nieuw tussen 2017 en 2018 niet alleen tekstberichten.

WhatsApp tijdens jaarwisseling 2017-2018

Tijdens de afgelopen jaarwisseling is er veel meer data verstookt dan vorig jaar, zo maakte KPN bekend. Nu heeft ook WhatsApp cijfers gedeeld over oud en nieuw 2017-2018. Een woordvoerder van de chat-app laat weten dat we in totaal 75 miljard berichten uitgewisseld hebben dit jaar.

Van dit aantal berichten zouden 13 miljard afbeeldingen en 5 miljard video’s verzonden zijn. Tijdens de vorige jaarwisseling zijn er 63 miljard berichten verzonden via WhatsApp, een flinke stijging dus van 12 miljard berichten. Toch ging het voor WhatsApp niet helemaal van een leien dakje. De chat-app kampte aan het begin van de avond met een grote wereldwijde storing waardoor berichten ongeveer een uur lang niet verzonden en ontvangen konden worden.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel