WhatsApp krijgt binnenkort stickers, net als in Instagram (screenshots)

In de code van een nieuwe versie van WhatsApp zijn nieuwe aanwijzingen gevonden voor de stickers in WhatsApp. Het was al eerder bekend dat WhatsApp stickers zou gaan toevoegen, maar dankzij screenshots krijgen we er een beter beeld bij.

Zo zien WhatsApp stickers eruit

De integratie van stickers in WhatsApp is aanstaande. Er zijn nieuwe aanwijzingen in de code gevonden. Degenen achter WABetainfo hebben de code zo omgezet dat we een indruk krijgen van hoe de functie eruit zal komen te zien. Op dit moment is de functie dus nog niet beschikbaar voor iedereen.

WhatsApp Stickers screenshots

De vormgeving van de stickers hebben veel weg met die van Instagram. Sommige stickers zijn ook precies hetzelfde. Dit is niet heel gek, omdat WhatsApp net als Instagram eigendom is van Facebook. De stickers kunnen gebruikt worden bij foto’s, video’s, GIF’jes en in WhatsApp Status. Het is mogelijk dat WhatsApp het aantal stickers uitbreidt met updates, eventueel server-side. Dit doet Instagram ook en kwam onlangs met nieuwe school-stickers.

Het is niet duidelijk wanneer WhatsApp de stickers voor iedereen toegankelijk maakt. Zodra er meer over bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte. Gisteren schreven we al over het zoeken naar emoji in WhatsApp.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel