WhatsApp voegt ‘zoeken naar emoji’ toe aan app

WhatsApp is bezig met het uitrollen van een nieuwe server-side update voor gebruikers. Vanaf nu wordt het mogelijk om te zoeken naar emoji. Zo moet het mogelijk worden om nog sneller emoticons te vinden.

WhatsApp emoji zoeken

Enige tijd geleden werd in de code van WhatsApp een aanwijzing ontdekt dat er gewerkt werd aan een functie om emoticons te zoeken. Het zoeken naar emoji zorgt ervoor dat je sneller de juiste smiley hebt gevonden.

WhatsApp emoji zoeken

DroidApp ontdekte dat er nu is begonnen met de uitrol van het zoeken naar emoji in WhatsApp. Het lijkt erop dat de functie nog niet voor iedereen beschikbaar is. Wel lijkt de feature via een update aan de kant van de server geactiveerd te worden, wat betekent dat je geen update hoeft te downloaden uit de Google Play Store.

Je kunt zoeken naar emoji door links in de tekstbalk op de smiley te drukken. Vervolgens verschijnt, indien de functie bij jou er al is, een vergrootglas linksonder, waarna je kunt zoeken naar emoji.

In onze versie, WhatsApp 2.17.296, is de functie wel onlangs toegevoegd middels een server-side update. Deze versie is de meest recente Play Store update voor de populaire berichten-app.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel