WhatsApp 2.12.269: nu ook video’s bewerken met tekeningen, emoji stickers en tekst (+ APK)

Vorige week kwam WhatsApp met een update waarbij gebruikers foto’s konden bewerken met verschillende tools. Zo kan je tekeningen, sticker emoji en tekst toevoegen aan je afbeeldingen. Nu kan je dit ook voor video’s in WhatsApp doen.

Video’s bewerken in WhatsApp 2.12.269

De ontwikkelaars van WhatsApp hebben een nieuwe beta-versie uitgebracht van de chat-app. Vanaf WhatsApp 2.12.269 is het mogelijk om naast foto’s ook video’s te bewerken. Hiervoor kan je gebruik maken van verschillende tools. Je kunt emoji stickers toevoegen en zelfs de kleur van de emoji aanpassen. Ook bij afbeeldingen kan je de kleur van de emoticon aanpassen.

Naast emoji stickers kan je ook tekenen op je video. Tevens is er de functie om tekst te typen en hier de kleur van aan te passen. Echter kan je niet iedere video gebruiken om te bewerken. Alleen door op het camera-icoontje naast de tekstbalk te tikken en daarmee een video te maken, krijg je de functies te zien.

Voor afbeeldingen werd eerder in september de update uitgebracht van de beta-versie. Hierbij kon je WhatsApp stickers gebruiken. De beta-versie is nog niet voor iedereen beschikbaar, maar wordt verspreid via het beta-kanaal. Wil je de nieuwe WhatsApp-versie ook gebruiken, download dan hier de APK van WhatsApp 2.16.269.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel