WhatsApp: ‘Frequente chats’ en sneller delen met meerdere personen

Een nieuwe functie voor WhatsApp hebben de ontwikkelaars toegevoegd aan de geliefde chat-app. Het is vanaf nu mogelijk om nog sneller een bericht naar iemand te verzenden. Daarnaast kan je nu sneller content delen met meerdere contacten tegelijkertijd.

WhatsApp: frequente chats

Vanaf nu kan je gebruik maken van verschillende nieuwe functies in WhatsApp. Het is bijvoorbeeld mogelijk om nog sneller content te versturen naar contacten via WhatsApp. Wanneer je bijvoorbeeld een foto wilt delen vanuit de galerij en kiest voor WhatsApp krijg je eerst een overzicht te zien met de drie meest frequente personen of groepen waar je contact mee hebt.

WhatsApp frequente chats

Met meerdere mensen delen

Een andere nieuwe functie die in WhatsApp 2.16.330 is verwerkt is de mogelijkheid om content uit een bericht, zoals een tekst of een plaatje, tegelijkertijd te delen met meerdere personen. Zo kan je een bericht delen met je vrienden en direct ook in een WhatsApp-groep van je collega’s zetten. Zij zien niet dat je het bericht hebt doorgestuurd naar iemand anders.

De nieuwe functies zijn te vinden in WhatsApp 2.16.330, die verspreid wordt via het beta-kanaal. Het is ook mogelijk om de APK te downloaden via deze link. De Play Store versie beschikt nog niet over deze nieuwe functies.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel