WhatsApp Web en Desktop laten je achtergrondkleur aanpassen

Voor de gebruikers van WhatsApp Web en WhatsApp voor op de desktop is er goed nieuws. Met een nieuwe update is het mogelijk gemaakt om de achtergrond aan te passen naar eigen wens. Je hebt keuze uit een groot aanbod van kleuren. Welke kleur kies jij?

WhatsApp Web – Desktop achtergrondkleur

WhatsApp heeft de webversie en desktop-versie van WhatsApp voorzien van een update. Zowel WhatsApp Web als WhatsApp voor de desktop bieden de mogelijkheid om bij instellingen een achtergrondkleur in te stellen. Hierdoor hoef je niet langer meer te kijken naar de standaard achtergrond.

WhatsApp Web Desktop achtergrond

Hoewel de mogelijkheid tot het kiezen van een eigen foto ontbreekt, is er wel keuze uit 37 kleuren. Deze variëren van rood tot lichtgroen en van turquoise tot aan beige. Er is keuze genoeg en de achtergrondkleur wordt na het bevestigen automatisch toegepast voor alle chats. Tijdens het bekijken van de kleuren zie je alvast een preview van de nieuwe achtergrondkleur.

In het menu vind je ook de mogelijkheid in WhatsApp voor Desktop (Mac) om bij het opstarten van de PC, automatisch WhatsApp Desktop te starten. In de Android-app is het aanpassen van de achtergrondkleur ook sinds enige tijd mogelijk.

WhatsApp rolt de update voor de webversie automatisch uit. Als de update ook beschikbaar is voor de desktop-versie dan krijg je hiervan een melding in de desktop-app zelf. Zodra je hebt geüpdatet naar versie 0.2.1455 kan je de achtergrondkleur van de chats aanpassen.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel