Bevestigt: Samsung Galaxy A3 en A5 (2016) krijgen Android 7.0 Nougat

Samsung gaat de 2016-versies van de Galaxy A-serie voorzien van een update naar de nieuwste Android-versie. Dit blijkt uit nieuwe informatie. Het gaat in ieder geval om de dit jaar uitgebrachte Samsung Galaxy A3 (2016) en Galaxy A5 (2016).

Nougat voor Samsung Galaxy A (2016)

Eerder dit jaar kwam Samsung met twee metalen smartphones op de markt; het waren de Galaxy A3 (2016) en de Galaxy A5 (2016). Allebei de smartphones kwamen op de markt met Android 5.1 Lollipop. In de afgelopen weken begon de Koreaanse fabrikant met het updaten van de smartphones naar Android Marshmallow. Nu is ook bekend dat de toestellen de update naar Android 7.0 Nougat zullen krijgen.

Samsung Galaxy A 2016 Android 7.0 Nougat

De gehele A-serie van Samsung die in 2016 werd uitgebracht, zal de update krijgen. Inclusief de A7, A8, A9 en A9 Pro. Die toestellen zijn officieel niet in ons land uitgebracht. Een termijn waarin we de update naar Android 7.0 Nougat kunnen verwachten is niet bekend. Dit kan nog wel een aantal maanden duren. De verwachting is dat eerst de Galaxy S-toestellen de update naar Nougat zullen krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel