Black Friday: Nokia 8 voor €399 en Moto G5 voor €149

We schreven van de week al over de interessante korting op de Samsung Galaxy S7 en Wileyfox Swift 2X. Nu kun je ook de Nokia 8 en Moto G5 (Plus) voor een veel lagere prijs aanschaffen. Dit alles dankzij Black Friday. De aanbieding geldt ook nog in het weekend. 

Black Friday

Black Friday heeft nu ook in Nederland animo gekregen, zo schreven we vanmorgen al over de interessante aanbiedingen. Van de week begon een webwinkel al met een interessante korting op de Galaxy S7 en Wileyfox Swift 2X, die aanbieding loopt nog steeds door enkele dagen. Nu zijn er een aantal aanbiedingen bijgekomen die we graag met je willen delen.

Black Friday Nokia 8

Nokia 8 in de aanbieding

In onze Nokia 8 review kon je al lezen dat de smartphone een erg interessant toestel is, waarbij Nokia vol inzet op het bijhouden met updates. Tot nu toe is er niks gelogen aan die belofte. De Nokia 8 is een high-end smartphone met Snapdragon 835 processor, metalen behuizing, strak 5,3 inch display en een 13MP dual-camera.

De adviesprijs van dit toestel ligt op 599 euro, hoewel het toestel nu voor rond de 530 euro is te vinden. Echter kun je nu tijdelijk profiteren van een zeer interessante korting.

De Nokia 8 kost tijdelijk bij Coolblue nu ‘slechts’ 399 euro, via deze link.

Moto G5 aanbieding

Moto G5 (Plus)

Er zijn nog enkele toestellen in prijs verlaagd. De Moto G5 (review) kost tijdelijk geen 199 euro maar 149 euro, en voor de Moto G5 Plus hoef je geen 249 euro maar 229 euro te betalen. Beide toestellen zullen bijgewerkt worden naar Android Oreo, hebben een metalen behuizing en zijn voorzien van prima specificaties.

De Moto G5 heeft een 5,0 inch Full-HD display, metalen behuizing, Snapdragon 430 octa-core processor, 13 megapixel camera en 2800 verwisselbare(!) accu. De Moto G5 Plus biedt een 5,2 inch Full-HD display, 12 megapixel camera met hogere lichtgevoeligheid, Snapdragon 625 octa-core processor en 3000 mAh accu.

De Moto G5 is via deze link verkrijgbaar voor 149 euro, de Moto G5 Plus via deze link voor 229 euro.

Details over de verschillende toestellen hebben we verzameld op de toestelpagina’s die je kunt bereiken via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel