Nieuwe BlackBerry Athena gaat mogelijk KEY2 heten: nieuwe foto’s

Op het internet zijn verschillende nog niet aangekondigd toestellen hot. Denk aan de OnePlus 6, LG G7 en HTC U12+. De laatste tijd komt ook steeds vaker de BlackBerry Athena voorbij. Volgens de laatste berichten gaat dit toestel BlackBerry Key2 heten; we zien nu nieuwe foto’s.

BlackBerry KEY2

De BlackBerry KEYone lijkt definitief een opvolger te krijgen. Volgens de laatste berichten zal de nieuwe BlackBerry KEY2 de nieuwe naam worden van de Athena. Deze laatste naam dook in de afgelopen tijd op als codenaam voor het nieuwe toestel. Opvallend aan de nieuwe BB is dat het toestel voorzien zal zijn van een toetsenbord, onder het beeldscherm; deze zit vast en is dus niet net als bij de Priv uitschuifbaar.

BlackBerry Key2 tenaa

De nieuwste foto’s zijn afkomstig van keuringsinstantie TENAA. Tevens zal de smartphone voorzien zijn van een dubbele camera aan de achterkant. Er wordt nu gesproken over een Snapdragon 660 processor, 4/6GB RAM en 64GB opslagruimte. Daarbij wordt verwacht dat de telefoon voorzien zal zijn van Android 8.0 Oreo.

Blackberry key2 leak

Ook bovenstaande foto is voorbij gekomen in de geruchtenmolen. Vermoedelijk zien we hier ook de nieuwe BlackBerry KEY2. De stickers die op de foto zitten, zitten daar vermoedelijk bewust om eventuele watermerken (om de bron te herleiden) af te schermen. Eerder verscheen de BlackBerry Athena render, deze is voor een groot deel gelijk aan de versie bij TENAA, hoewel we een aantal kleine verschillen tegenkomen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel