Renders opgedoken van BlackBerry Athena met QWERTY-toetsenbord

TCL, eigenaar van BlackBerry, werkt aan een nieuwe smartphone met onder het scherm een volwaardig toetsenbord. Er zijn nu beelden gelekt waarin het nieuwe toestel te zien is. Op dit moment gaat het toestel door onder de codenaam BlackBerry Athena.

BlackBerry Athena renders

De laatst uitgebrachte smartphone van de van oorsprong Canadese fabrikant is de BlackBerry Motion. Echter lijkt TCL nu aan een nieuwe smartphone te werken en heeft het toestel de naam BlackBerry Athena meegekregen. Niet alleen valt het volwaardige QWERTY-toetsenbord op, onder het scherm; er is ook een dual-camera geplaatst aan de achterkant.

BlackBerry Athena

BlackBerry lijkt met de Athena verder te kiezen voor een toestel met een 3,5 millimeter aansluiting, een USB-C aansluiting en vrij platte toetsen aan de zijkant van de smartphone. Als de beelden inderdaad het nieuwe toestel tonen, is dat een interessante ontwikkeling. Er is zeker nog wel een markt voor toestellen met een toetsenbord; en de Athena lijkt hierop in te spelen.

Op dit moment is onbekend wanneer het toestel aangekondigd wordt en wat de verdere specificaties zijn. Zodra er meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Lees ook

Reageer op dit artikel