BlackBerry Vienna: foto’s uitgelekt van tweede Android-smartphone

Na de BlackBerry Priv lijkt het erop dat BlackBerry met een tweede Android smartphone komt: de BlackBerry Vienna. Waarschijnlijk is Vienna een codenaam voor BlackBerry’s tweede Android-toestel, zoals de Priv eerder de codenaam Venice meekreeg. Ook de naam Vienna dook al eerder op, maar nu zijn er foto’s opgedoken van het nieuwe toestel.

BlackBerry Vienna

BlackBerry staat bekend om zijn smartphone met fysieke toetsenborden. Deze maand verscheen de eerste Android-smartphone van de Canadese fabrikant; de BlackBerry Priv. Nu is BlackBerry volop bezig met de ontwikkeling van haar tweede Android-smartphone; de BlackBerry Vienna.

blackberry vienna

Volgens de uitgelekte foto’s zal de Vienna ook een fysiek toetsenbord krijgen. Op de foto’s is ook te zien dat het toestel enkele fysieke toetsen zal krijgen. Hiermee is de vormgeving dus iets anders dan die van de BlackBerry Priv, waar het toetsenbord tevoorschijn komt bij het uitschuiven van het toestel.

Op dit moment zijn er nog geen specificaties bekend over de BlackBerry Vienna. Ook is niet bekend wanneer dit toestel uit zal komen. Wel dook bij de eerste BlackBerry geruchten het bericht op over twee Android-smartphones van BlackBerry. Wie weet volgen er binnenkort meer geruchten over dit bijzonder uitziende toestel.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel