BlackBerry Hub vol productieve apps nu ook voor Android Lollipop + updates

BlackBerry bracht onlangs een groot aantal productieve-apps uit voor Android. De diensten en apps waren toen enkel geschikt voor toestellen met Android 6.0 Marshmallow. Met de BlackBerry Hub app kan je nu ook gebruik maken van de BlackBerry-apps als je op Android Lollipop draait. Daarnaast zijn verschillende apps van een update voorzien.

BlackBerry Hub

In augustus kwam BlackBerry met het nieuws naar buiten dat de BlackBerry apps ook beschikbaar kwamen voor niet-BlackBerry toestellen. Deze zijn beschikbaar in BlackBerry Hub. Het gaat hierbij om verschillende apps zoals de kalender, Password Keeper, Contacten en vele andere productieve apps. De applicaties kwamen vorige maand enkel beschikbaar voor smartphones met Android 6.0 Marshmallow.

Vanaf nu kunnen smartphone-bezitters met Android 5.0/5.1 Lollipop ook de BlackBerry apps gebruiken. Hierbij zijn de eerste dertig dagen gratis, om de toepassingen te proberen. Daarna betaal je 99 cent per maand voor het gehele pakket apps, of krijg je reclame te zien in de kalender, wachtwoord-beheerder en de launcher.

De BlackBerry apps werden gelanceerd bij de release van de BlackBerry Priv. Ook op de nieuwe BlackBerry DTEK50 zijn de apps te vinden. De applicaties zijn erg strak vormgegeven en zitten boordevol functies.

Updates

De verschillende apps zijn ook voorzien van updates. Zo biedt de Kalender nu de mogelijkheid om Out of Office status in te stellen, en kan je vanuit de agenda een snelle herinnering maken. De Launcher laat je nu ook een klassieke weergave aan sorteer-opties voor je apps instellen en is het Toetsenbord voorzien van statistieken en een weergave van symbolen die zich aanpast aan het gebruik van de gebruiker.

Downloaden

De BlackBerry Hub app kan je via onderstaande button downloaden uit de Google Play Store.

BlackBerry Hub+ Postvak IN
BlackBerry Hub+ Postvak IN
Ontwikkelaar: BlackBerry Limited
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel