BlackBerry maakt kwartaalcijfers Q3 2015 bekend: 700.000 apparaten verkocht

Vandaag heeft de Canadese fabrikant de kwartaalcijfers over het derde kwartaal van 2015 bekend gemaakt. Is de BlackBerry Priv een succes en hoe gaat het verder met de financiële cijfers van BlackBerry?

Kwartaalcijfers Q3 2015

BlackBerry heeft zojuist de kwartaalcijfers over Q3 2015 bekend gemaakt. Het fiscale derde kwartaal liep bij BlackBerry af op 28 november 2015. De Canadese fabrikant heeft over dat kwartaal 557 miljoen dollar omgezet, een stijging tegenover de kwartaalcijfers over het tweede kwartaal van 2015; toen BlackBerry een omzet noteerde van 490 miljoen dollar. Wel ligt deze omzet 30 procent lager dan vorig jaar.

BlackBerry Priv

Begin november, om precies te zijn op 3 november, begon de verkoop van de BlackBerry Priv in verschillende landen. DroidApp ontdekte deze week ook dat de BlackBerry Priv in Nederland in de verkoop is gegaan. Hoeveel BlackBerry Priv-toestellen er zijn verkocht heeft de fabrikant niet bekend gemaakt. Wel weet BlackBerry te melden dat er 700.000 apparaten verkocht zijn. Het is mogelijk dat een deel voor rekening van de Priv komt. Of de Priv echt een succes is, wordt waarschijnlijk pas duidelijk bij de volgende kwartaalcijfers.

Zelf interesse in een BlackBerry Priv? Via onderstaande button vind je op onze speciale BlackBerry Priv smartphone-pagina al het gerelateerde nieuws, alle prijzen en specificaties van het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel