Blueprint 3D en Water Time Gold deze week voor €0,10: drink jij genoeg?

In de Google Play Store is er een nieuwe aanbieding te vinden voor een app met korting. Het is deze keer de app Water Time Gold die beoordeeld wordt met 4,7 sterren. Met deze applicatie kun je goed bijhouden of je wel genoeg drinkt. Ook de game Blueprint 3D is afgeprijsd naar tien cent.

Water Time Gold

Water Time Gold is de ‘Deal van de week’ in de Google Play Store. Voor 0,10 eurocent kun je de toepassing deze week downloaden uit de downloadwinkel voor Android. De app kost normaal 2,49 euro.

Water Time Gold

De app is handig als je wilt weten of je iedere dag wel genoeg drinkt. Wanneer je vergeet om op tijd water te drinken, kan de app je helpen met het herinneren. Bij het aangeven dat je hebt gedronken zie je je voortgang en ook koffie en thee kunnen meegeteld worden. Ook kun je zelf de hoeveelheid milliliter aanpassen en dergelijke instellingen kiezen in de Water Time Gold app.

Water Time Gold

Het drinken van water helpt je om fit te blijven, helpt nierstenen te voorkomen en hoofdpijn te verlichten. Een alternatief voor Water Time Gold is Hydro Coach, waarover we eerder op DroidApp hebben geschreven.

De applicatie wordt beoordeeld met een gemiddelde van 4,7 in de Play Store en is zoals gezegd deze hele week voor 10 eurocent te downloaden via onderstaande button.

Water Time Gold: Water Tijd
Water Time Gold: Water Tijd
Ontwikkelaar: Mobile Creatures
Prijs: € 7,49

Blueprint 3D

Een andere app die is afgeprijsd naar 10 eurocent is Blueprint 3D. Hiermee kun je speciale tekeningen maken en verschillende levels doorlopen. Een beter beeld van Blueprint 3D krijg je door onderstaande video te bekijken.

Blueprint 3D
Blueprint 3D
Prijs: € 1,49+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel