Rijkswaterstaat Actueel app geeft je overzicht van werkzaamheden, files en de beste route

Rijkswaterstaat heeft een nieuwe applicatie uitgebracht voor Android. Het gaat om de Rijkswaterstaat Actueel app. Deze app houd je op de hoogte van de files, verkeersinformatie, werkzaamheden en andere gebeurtenissen op de weg. Ook laat het de beste route zien.

Rijkswaterstaat Actueel

Rijkswaterstaat Actueel is de naam van de nieuwe app van Rijkswaterstaat. In de geelgekleurde app kan je verschillende routes toevoegen en hiervan op de hoogte blijven bij gebeurtenissen. Denk aan een file, een wegafsluiting of werkzaamheden. Het doel is om op een gemakkelijke manier verkeersinformatie te tonen aan de gebruiker.

Rijkswaterstaat Actueel route

Files, verkeersinformatie, werkzaamheden en meer

De app toont files die zorgen voor meer dan 15 minuten vertraging. Daarnaast kan je ook je favoriete wegen toevoegen en hiervan in een oogopslag de gebeurtenissen of planning bekijken. Wanneer er wegwerkzaamheden zijn bijvoorbeeld; voor hoeveel vertraging die zorgen en ter hoogte van waar dit plaatsvindt.

Rijkswaterstaat Actueel app

Rijkswaterstaat laat weten dat de app nadrukkelijk informatie geeft vóór vertrek, dus niet tijdens de reis. Er is geen navigatie mogelijk, maar je kunt dus wel zoals gezegd routes toevoegen en hiervan op de hoogte blijven. De push-notificaties kan je aanpassen naar eigen wens. Zo kan je dagen en tijden selecteren of de notificaties helemaal uitschakelen.

Downloaden

De Rijkswaterstaat Actueel app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees ook:

Rijkswaterstaat Actueel
Rijkswaterstaat Actueel
Ontwikkelaar: Rijkswaterstaat
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel