Route Optimizer: reuze handige app helpt je met het plannen van je route

Google Maps is ideaal om mee te navigeren. Wil je echter je route van tevoren plannen? Dan is er vanaf nu Route Optimizer & Planner. Deze applicatie is van dezelfde ontwikkelaar als Today Calendar, Monospace en Isotope. Wij zijn enthousiast over Route Optimizer en vertellen er je graag meer over.

Route Optimizer

Jack Underwood, de ontwikkelaar van Today Calendar, Isotope en Monospace heeft een nieuwe applicatie uitgebracht. Het gaat om de app Route Optimizer & Planner. De applicatie is een uitstekende aanvulling op Google Maps. Met de applicatie kan je je route van tevoren plannen, waarbij er rekening gehouden wordt met de verkeerssituatie.

Route Optimizer & Planner

Route plannen

In Route Optimizer kan je net als in Google Maps zoeken op adres, locatie of bezienswaardigheid. Je kunt in de gratis versie maximaal vijf tussenstops instellen, kies je voor pro-versie en dan kan je voor een bedrag van 6,99 euro per maand 80 tussenstops kiezen. Handig als je veel op de weg zit! De eerste 7 dagen kan je de pro-functies gratis proberen.

Route Optimizer & Planner

Tussenstops

Er wordt gekeken naar de drukte op de weg waarna de route bepaald wordt. Je kunt tussendoor toch nog locaties uitsluiten door erop te tikken. De route is te bekijken op de kaart, inclusief de volgorde. Daarbij wordt ook het aantal stops, het aantal kilometer en de reistijd getoond. Navigeren naar de verschillende locaties gaat via Google Maps.

Route Optimizer & Planner

Downloaden

Je kunt Route Optimizer gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Circuit routeplanner
Circuit routeplanner
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel