Monospace laat je notities beveiligen met je vingerafdruk en wachtwoord

De notitie-app Monospace heeft een update gekregen. Deze notitie-app onderscheidt zich door haar eenvoudige interface en haar opmaak. Vanaf nu kan je op een handige manier je berichten beveiligen met je vingerafdruk of met een wachtwoord.

Monospace

Monospace is een interessante notitie-app voor Android. De applicatie is ontwikkeld door Jack Underwood, die ook verantwoordelijk is voor de kalender-app Today Calendar. De vormgeving van Monospace is vrij karig, waardoor de applicatie precies doet wat het beloofd. Dankzij de ondersteuning voor verschillende opmaakprofielen kan je zonder problemen je teksten schrijven en kan je deze synchroniseren met Dropbox.

De nieuwe update voor Monospace maakt het mogelijk om je berichten te beveiligen. Dit kan je doen door in je tekst ‘#encrypted’ te typen in je tekstveld. Bij het opslaan wordt vervolgens gevraagd om je wachtwoord. Mocht je telefoon beschikken over een vingerafdrukscanner dan kan je deze ook beveiligen met je vingerafdruk, in plaats van met een wachtwoord.

De update voor Monospace is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Monospace - Writing and Notes
Monospace - Writing and Notes
Ontwikkelaar: Jack Underwood
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel