Bron deelt mogelijke specs Galaxy S9: Snapdragon 845 en vingerafdrukscanner aan achterkant

Er gaan nieuwe berichten rond over de mogelijke specificaties van de Samsung Galaxy S9. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung wordt begin volgend jaar pas verwacht, maar nu worden dingen al duidelijk over bijvoorbeeld de Snapdragon 845.

Galaxy S9 met Snapdragon 845?

Er is nieuwe informatie opgedoken over het nieuwe vlaggenschip van Samsung voor 2018. De Samsung Galaxy S9 zal vermoedelijk beschikken over een Qualcomm Snapdragon 845 processor, die nog aangekondigd moet worden. Samsung zou de eerste levering al geclaimd hebben zodat andere fabrikanten niet met deze processor er vandoor kunnen gaan. Overigens gebruikt Samsung voor Europese modellen de Exynos processoren, dus is het nog de vraag of de Snapdragon 845 ook in de Europese Galaxy S9 zal gaan zitten.

Samsung Galaxy S9

Vingerafdrukscanner

Daarnaast zal de Galaxy S9 het modelnummer SM-G960 dragen; iets wat niet geheel verrassend is, omdat het modelnummer SM-G950 al door de S8 werd gebruikt. Ander nieuws is er over de vingerafdrukscanner. De bron vertelt verder nog dat een ronde vingerafdrukscanner op het toestel aanwezig zal zijn, wat de mogelijkheid tot een vingerafdrukscanner in het display uitsluit. Maar omdat het een zeer vroeg prototype betreft zou dit nog kunnen wijzigen in de toekomst.

Het toestel zal mogelijk met 4GB RAM op de markt gebracht worden. Ook wordt weer een 18,5:9 beeldverhouding display verwacht; te weten een Infinity Display, dus met afgeronde schermranden en een Quad-HD resolutie. Het lijkt erop dat de telefoon geen grote wijzigingen zal laten zien in vergelijking met de Galaxy S8, zo meldt de bron.

Zodra er meer bekend is over de Galaxy S9 houden we je uiteraard op de hoogte. We verwachten de release van het toestel in maart-april waarschijnlijk. Volgens de berichten nu zal het toestel draaien op Android 8.0 Oreo, maar dat lijkt ons logisch.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel