Bronnen: Google komt met nieuwe Google Home en slimme camera

Google zou dit jaar nieuwe producten willen presenteren. Dit zouden een slimme camera en slimme speaker zijn. Eerder nam Google Nest over, en wellicht zien we daar wat van terug bij de nieuwe producten.

Nieuwe producten van Google

Naar verluidt zou Google dit jaar nieuwe producten willen presenteren. Het gaat volgens bronnen die bekend zouden zijn met de plannen om een slimme beveiligingscamera en een nieuwe slimme speaker. Sinds een jaar of vijf is Nest onderdeel van Google na een overname. Het is niet duidelijk of Google kiest voor de naam Nest, of dat het een eigen naam gaat gebruiken.

Nest Cam IQ Indoor ervaringen

De Nest Cam IQ Indoor

De bron meldt verder dat er een slimme speaker aan zit te komen. Het zal een opvolger worden voor de succesvolle Google Home. Daarbij zal ook de Google Home Mini en Home Hub bijgewerkt worden met een nieuw model. Die laatste werd afgelopen oktober pas aangekondigd door Google.

Nog steeds heeft Google daarbij plannen een goedkoper model van de Pixel 3 uit te brengen. De smartphone zou voornamelijk op opkomende markten gericht zijn, waardoor het onduidelijk is of we de smartphone ook in Europa gaan zien. Tevens wordt melding gemaakt van een nieuwe Pixel high-end smartphone. Vermoedelijk zien we de Pixel 4 pas over een aantal maanden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel