Pixel 3 Lite te zien in nieuwe video-review: met alle specs

Google werkt definitief aan een kleinere versie van de Pixel 3. Het toestel, dat de naam Pixel 3 Lite zal krijgen, zal ook nog goedkoper zijn. Al eerder verschenen er berichten, en nu wordt de informatie aangevuld met een nieuwe video en specificaties.

Pixel 3 Lite in video

Opnieuw is er nieuws over de Google Pixel 3 Lite te melden. De goedkopere variant op de high-end Pixel 3-serie is al vaker in het nieuws verschenen. Hoewel het nog altijd onbekend is wanneer de smartphone gepresenteerd zal worden, is vrijwel nu alles bekend over het toestel. Eerder had een Russische reviewer de telefoon al uitgebreid besproken, nu is het de beurt aan Oekraïense media.

Pixel 3 Lite

Daarbij komen we ook vrijwel alle specificaties te weten over de smartphone. De telefoon krijgt een 5,56 inch Full-HD+ beeldscherm, maar er is geen notch. De beeldverhouding is 18:9 en er is een Snapdragon 670 octa-core processor. Deze chipset wordt bijgestaan door 4GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. Tevens zal de Pixel 3 Lite uitgerust worden met een 3,5 millimeter aansluiting voor een headset.

Ook over de camera is het één en ander te melden. Het gaat om een 12.2 megapixel camera met een lichtgevoeligheid van f/1.8. De smartphone heeft aan de voorzijde een 8 megapixel front-camera. De camera zou hetzelfde zijn als die van de Pixel 3 met buitengewoon goede kwaliteit foto’s. De accucapaciteit bedraagt 2915 mAh en zou volgens de tester indrukwekkend zijn. Aan boord is uiteraard ook Android 9 Pie te vinden.

Eerdere lekken gingen ook nog over een Pixel 3 Lite XL, maar hier is verder nog niets over te melden. De prijs van de Pixel 3 Lite is ook nog niet bekend. Aangezien er nu zoveel informatie bekend is over het Lite-model, is de verwachting dat het niet gek lang meer zal duren voordat de smartphone officieel gepresenteerd zal worden. De video van de Pixel 3 Lite kun je hieronder bekijken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel