Pixel 3 Lite en Pixel 3 Lite XL uitgebreid te zien in renders

Het was eventjes stil rondom de Pixel 3 Lite, maar nu is er belangrijk nieuws verschenen over de telefoon; of beter gezegd, telefoons. In renders zien we de Pixel 3 Lite en Pixel 3 Lite XL.

Pixel 3 Lite (XL) in renders

Niet één Pixel 3 Lite, maar twee modellen van de Pixel Lite-serie zitten er aan te komen. Voor het eerst zou Google werken aan ‘goedkopere’ modellen van de Google Pixel-serie. De Pixel 3 serie wordt mogelijk binnenkort uitgebreid met de Pixel 3 Lite en Pixel 3 Lite XL. De twee smartphones zijn nu opgedoken in renders.

Google Pixel 3 Lite Xl

Leaker OnLeaks heeft de beelden gemaakt op basis van de bij hem bekende informatie. De informatie is opvallend, omdat er eerder nog niets bekend was over de XL-versie van de Lite. Over de ‘normale’ Lite waren eerder al zelfs foto’s opgedoken.

De Pixel 3 Lite krijgt een 5,5 inch display, de Lite 3 XL een 6,0 inch display. De normale Pixel 3 heeft ook een 5,5 inch scherm, terwijl de 3 XL een 6,3 inch scherm heeft. Beide toestellen krijgen een 4GB RAM en 32GB opslagruimte. Een microSD-slot zou niet aanwezig zijn, iets wat opvallend is, aangezien 32GB niet enorm veel ruimte is voor de intensieve gebruiker. Tevens worden de Lite-modellen voorzien van een 12 megapixel camera en 8 megapixel front-camera.

Eerdere berichten spraken over een Snapdragon 670 octa-core processor voor de Pixel 3 Lite. De Pixel 3 Lite XL wordt mogelijk uitgerust met een Snapdragon 710 processor. Op dit moment ontbreekt verdere informatie over wanneer de telefoons uitgebracht zullen worden en wat de prijs ervan wordt. Daarbij is onbekend of de smartphones in ons land zullen verschijnen, de normale Pixel 3 en 3 XL zijn niet officieel in ons land verkrijgbaar, alleen middels grijze import.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel