Google Pixel 3 met Snapdragon 710 duikt opnieuw op: mid-end voor 2019

Deze maand werden de Pixel 3 en Pixel 3 XL gepresenteerd. Toch lijkt het erop dat er nog een derde model aan zit te komen; een mid-end model. Er waren eerder al berichten over een Pixel 3 Lite, en deze berichten zijn nu opnieuw opgelaaid.

Pixel 3 met Snapdragon 710

Naast de eerder deze maand aangekondigde Pixel 3 en Pixel 3 XL zou Google aan nog een toestel werken. Een zogenoemde Pixel 3 Lite zou mogelijk in 2019 moeten komen, en in het mid-end segment geplaatst moeten worden. Eerder gingen er al berichten rond over een Pixel 3 Lite, die voorzien zal zijn van een Snapdragon 710 processor. Deze processor zien we terug bij toestellen in het mid-end segment.

Google Pixel 3

De bron Roland Quandt, die doorgaans vroeg op de hoogte is van nieuws rondom smartphones, meldt dat het toestel door Google de codenaam ‘Bonito’ mee heeft gekregen. Het uitbrengen van een mid-end toestel kan Google een groter aandeel laten nemen op de Android-markt. De Pixel 3 en XL zullen wederom niet naar Nederland komen. De kans dat we dan het mid-end model in ons land gaan zien, is ook nog maar de vraag.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel