Pixel 3 direct na aankondiging in pre-order: teaser toont kleuren

Google zal de nieuwe smartphones, de Pixel 3 en Pixel 3 XL, direct na aankondiging in de pre-order gooien. Daarbij deelt Google een nieuwe teaser met daarin de kleuren waarin de Pixel 3 en XL uitgebracht zullen worden.

Pixel 3: pre-order vanaf 9 oktober

We moeten nog een aantal nachtjes slapen, dan wordt namelijk de aankondiging verwacht van Google. Tijdens het Made By Google event zullen we de nieuwe Pixel 3 en Pixel 3 XL zien. In een e-mail bevestigt Google dat het direct na het event de pre-order opent voor de Pixel 3 en 3 XL. Beide smartphones kunnen dus vanaf 9 oktober al besteld worden. Wanneer het toestel uitgebracht wordt, is niet bekend. Ook blijft dan nog de vraag of de smartphone naar Nederland komt. Deze kans is wel aanwezig. Google gaf eerder aan dat het toestel uitgebracht zou worden in landen waar ook Google Assistent de eigen taal spreekt.

pixel-3-kleur-gif

In een nieuwe teaser laat Google het cijfer ‘3’ zien, waarbij we ook de aanwijzingen vinden voor de kleuren waarin de smartphone zal verschijnen. Als we afgaan op het gifje, zien we de smartphone in de kleuren zwart, wit en een aqua blue kleur, vergelijkbaar met de nieuwe blauwe kleur van de Home Mini.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel