Pixel 3 XL gespot in winkel: uitgebreide specs, foto’s en video’s

De Google Pixel 3 en 3 XL zullen op 9 oktober aangekondigd worden. We worden overspoeld met nieuwe berichten over de Pixel 3 en 3 XL en ook nu is dat het geval. Ze worden verkocht bij een winkel, al voordat het toestel is aangekondigd. Daardoor krijgen we wel een goed beeld van de nieuwe toestellen.

Pixel 3 nu al te koop

Bij een winkel in Hong Kong is de Google Pixel 3 XL al in de winkel te vinden. Dit nog voordat de smartphone officieel is aangekondigd. Het toestel was wel een stuk duurder dan waarvoor hij in de winkels komt te liggen; omgerekend zo’n 1760 euro. De collega’s van Engadget hebben het toestel alvast onderworpen aan een vroegtijdige hands-on.

Google Pixel 3 XL

De Pixel 3 XL wordt geleverd met een USB Type-C kabel, een USB-C headset, USB-C naar 3,5 mm adapter en natuurlijk een oplader. Het verkooppakket op de foto’s en video is de definitieve. Voorzien van de #teampixel hashtag en de tkest “Designed by Google. Made in China.” Qua specificaties verklapt de doos niet veel. Naar aanleiding van een test met apps zijn wel enkele details bekend.

Google Pixel 3 XL achterkant

Google levert de Pixel 3 XL met een 6,3 inch OLED-display met een resolutie van 2960 x 1440 pixels. Daarbij is er een Snapdragon 845 processor met 4GB RAM en 128GB opslagruimte. Naar verluidt krijgt het toestel een 3430 mAh accu en natuurlijk is er Android 9.0 Pie aanwezig op de Pixel 3, voorzien van zogenoemde gesture navigatie. Er is Active Edge aanwezig waarmee je aan de zijkanten kunt knijpen om acties uit te voeren. Vergelijkbaar met HTC Sense, maar dan minder uitgebreid.

De Google Pixel 3 XL wordt geleverd met een 8 megapixel front-camera en 12.2 megapixel front-camera. Aan de voorzijde heeft de smartphone een dual-camera. Met de camera achterop kun je in 4K filmen met 30 frames per seconde. De selfie-camera kan filmen in maximaal 1080p Full-HD.

Op 9 oktober is de officiële aankondiging. Uiteraard zal DroidApp je uitgebreid op de hoogte houden van de presentatie.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel