Camera-samples van Pixel 3 Lite opgedoken

Van het weekend publiceerden we over de Pixel 3 Lite die door een bron was uitgelekt. We zagen duidelijk foto’s. Nu zien we camera-samples van het toestel 

Pixel 3 Lite camera-samples

De Pixel 3 Lite kwam van het weekend in het nieuws. Volgens de berichten zou Google bezig zijn met een goedkopere variant van de Pixel 3-serie. Of de telefoon definitief de naam Pixel 3 Lite meekrijgt is niet bekend, maar er wordt nu wel steeds meer bekend.

Pixel 3 Lite sample

Aan de achterkant zou de smartphone voorzien zijn van een 12 megapixel camera, zo werd eerder bekend. Mogelijk betreft het eenzelfde sensor als die in de grotere Pixel 3-modellen.

De informatie is afkomstig van de Russische bron Rozetked. Deze bron wist ook als eerste een review te publiceren van de Pixel 3, voordat het toestel aangekondigd werd. Hoewel we alle geruchten met een korreltje zout moeten nemen, is de kans zeker aanwezig dat dit het nieuwe toestel is van Google.

Volgens de bron krijgt de Pixel 3 Lite een prijs die ligt tussen de 400 en 500 dollar. Als de berichten kloppen, dan zou Google de telefoon in de eerste helft van 2019 willen presenteren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel