Night Sight-functie van Pixel 3 uitgerold naar alle Pixel-toestellen

De Pixel 3 werd aangekondigd, samen met een interessante camera-functie; Night Sight. Hiermee het mogelijk worden gemaakt om in de avonduren nog mooiere foto’s te maken. De functie komt nu naar alle Pixel-devices.

Night Sight voor Pixel

Ben je in het bezit van een Pixel-smartphone, dan is er goed nieuws te melden. Google heeft aangekondigd dat de Night Sight functie uit de Pixel 3 en Pixel 3 XL ook naar eerder uitgebrachte Pixel-devices komt. Eerder verscheen al een aangepaste versie van de camera-app, waarbij de functie onofficieel beschikbaar werd gesteld voor verschillende Android-modellen, nu is het dus officieel voor de eerdere generaties Pixels.

Night Sight

Met Night Sight maak je in omgevingen met weinig licht mooiere foto’s. Hierbij hoef je niet de flitser te gebruiken. De omgeving wordt namelijk door de Google Camera-app softwarematig verlicht. De functie doet hiermee denken aan de nachtmodus van de Huawei Mate 20 Pro en de Nightscape functie op de OnePlus 6T. Night Sight werkt op zowel de camera aan de achterkant als met de selfie-camera. In complete duisternis werkt de functie niet.

De update voor de Google Camera app wordt vanaf nu uitgerold. Het gaat om een gefaseerde uitrol waarbij de uitrol in de komende dagen voltooid moet zijn. Google heeft een fotoalbum gedeeld waar je verschillende voorbeelden kunt bekijken.

Google Camera
Google Camera
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel