Deze app laat je Cardboard apps gebruiken op Samsung Gear VR

De Samsung Gear VR is een geweldige virtual reality-bril. Echter is er wel een groot nadeel en dat is dat je geen Google Cardboard apps kunt gebruiken op de Gear VR. Tot vandaag. De ontwikkelaar van onder andere AZ Screen Recorder heeft ‘Use Cardboard apps for Gear VR’ uitgebracht in de Play Store. Hiervoor is geen root noodzakelijk.

Cardboard apps op Gear VR

Op je Gear VR Cardboard apps downloaden, dat is vanaf vandaag mogelijk. Hecorat, de ontwikkelaar van apps als AZ Screen Recorder, heeft een applicatie uitgebracht waarmee je Cardboard apps op je Gear VR kunt gebruiken. Tot op heden was het met de Samsung Gear VR bril alleen mogelijk om je content en apps uit de Oculus omgeving te halen.

Samsung Gear VR Cardboard apps

Het aanbod van content en apps voor de kartonnen bril is breder en nu ook bereikbaar voor de Gear VR-bezitters. Het voordeel van de app genaamd ‘Use Cardboard apps for Gear VR’ is dat er geen root-toegang nodig is. Je kunt de werking van de applicatie snel activeren door een widget met toggle op je homescreen te plaatsen of door in de app aan te geven welke apps je wilt gebruiken.

Ben je in het bezit van een Gear VR, dan kan je de applicatie downloaden uit de Play Store voor 0,99 eurocent. De ontwikkelaar belooft dat hij een 7 dagen niet goed-geld terug garantie aanbiedt. Zo kan je de app naar hartenlust proberen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel