Samsung Galaxy Note7: pre-orders overtreffen S7 in Korea

De Samsung Galaxy Note7 is in eigen land al razend populair, in Korea werden reeds 200.000 pre-orders voor het toestel geplaatst. Dit aantal is een verdubbeling ten opzichte van de Samsung Galaxy S7. Het succes lijkt deels te wijten aan een geslaagde marketing campagne.

200.000 pre-orders in Korea

Samsung kan tevreden zijn over de pre-order aantallen van de Note7. In thuisland Zuid-Korea heeft het elektronicabedrijf inmiddels 200.000 exemplaren verkocht nog voordat het toestel officieel verkrijgbaar is. De hoge aantallen zouden het gevolg zijn van een uitgebreid pre-order aanbod.

Samsung Galaxy Note7

Bij het pre-orderen krijgen Koreaanse consumenten namelijk een Gear Fit 2 gratis bij hun Note7. Maar daar houdt het niet op, ook een voucher voor de Samsung Pay Mall ter waarde van omgerekend 90 euro en 50% korting op de eerste scherm reparatie zijn inbegrepen bij het pakket. In de praktijk zul je dat laatste weinig nodig hebben omdat het toestel beschikt over Gorilla Glass 5, wat in theorie vrijwel onbreekbaar zou moeten zijn.

Verkoopcijfers voor Nederland en België zijn helaas niet bekend. De Samsung Galaxy Note 7 zal medio september bij de meeste smartphone winkels verkrijgbaar zijn. Het is al wel mogelijk om in ons land de Galaxy Note7 te pre-orderen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel