Cast Store vernieuwt interface: nog sneller Chromecast apps ontdekken

De applicatie Cast Store for Chromecast heeft een update gekregen. De vormgeving en gebruiksvriendelijkheid is onder handen genomen en daardoor flink verbeterd. Cast Store is een applicatiewinkel voor het snel vinden van games en apps voor de Google Chromecast.

Cast Store is vannacht voorzien van een flinke update. De applicatie waarmee je snel applicaties kan vinden voor je Chromecast, is een heel stuk gebruiksvriendelijker geworden en heeft meer weg van de Google Play Store. Net als de Google Play Store heeft Cast Store de apps onderverdeeld in verschillende tabs.

cast store for chromecast android update

De interface is veranderd en vanuit het hoofdscherm kan er gekozen worden voor apps, games, dev’s choice en users’ choice. Onder het tabblad nieuws kan bekeken worden welke apps voor de Chromecast onlangs zijn bijgewerkt. De categorieën van bijvoorbeeld de applicaties komen overeen met die uit de Play Store van Google. Achter de naam van de categorie kan je direct zien hoeveel applicaties er beschikbaar zijn.

Vervolgens kan bij opties gefilterd worden op gratis of tegen betaling, en kan het overzicht gesorteerd worden op datum, naam of beoordeling. Uiteraard kunnen de screenshots van de game of toepassing bekeken worden. Het downloaden van de gekozen applicatie gaat vervolgens gewoon via de Play Store.

De update voor Cast Store for Chromecast staat inmiddels in de Play Store en is gratis te downloaden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel