Cat en Land Rover smartphones krijgen standaard BlackBerry-apps

De toestellen van merken als Cat en Land Rover worden in de toekomst voorzien van BlackBerry-apps. De maatregel van de Britse Bullitt Group moet ervoor zorgen dat de toestellen nog interessanter worden voor de zakelijke markt.

BlackBerry apps op Cat en Land Rover-toestellen

BlackBerry en Bullitt Group hebben een samenwerking ondertekend. De toekomstige toestellen van Land Rover en Cat, die beiden door de Bullitt Group worden uitgebracht, zullen voorzien worden van software van BlackBerry.

BlackBerry apps zijn onderdeel van de Hub en zijn vooral een interessante optie voor de zakelijke gebruikers. Daarnaast staat de Canadese fabrikant bekend om de scherpe beveiliging van de apps. Volgens BlackBerry moet deze stap zorgen voor een geruststellende gedachte als het gaat om de privacy en beveiliging.

De toestellen van de Bullitt Group worden in Nederland ook uitgebracht. Overigens zijn de BlackBerry apps voor iedereen te downloaden uit de Google Play Store. Het is niet bekend of voor de software op Cat en Land Rover toestellen ook abonnementsgeld betaald moet worden.

De toestellen die de Bullitt Group uitbrengt staan bekend om hun robuuste uiterlijk en doorgaans prima specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel