Chrome 65 voor Android: vereenvoudigde weergave en verbeteringen

Google heeft een nieuwe update uitgebracht voor de Chrome browser voor Android. Met Chrome 65 worden een aantal verbeteringen doorgevoerd en zien we ook een nieuwe functie; de vereenvoudigde weergave.

Chrome 65

In de komende weken kunnen Android-gebruikers een nieuwe update verwachten voor de Chrome-app. We zijn aangekomen bij Chrome 65 en hierin zien we de nieuwe functie; ‘vereenvoudigde weergave’. Met deze functie kan een overzichtelijke weergave geopend worden van bijvoorbeeld een artikel. De opmaak van een bericht wordt hierbij teruggebracht naar de basis. Je vindt deze optie bij Instellingen > Toegankelijkheid.

Er zijn ook andere verbeteringen doorgevoerd in Chrome 65 voor Android. Vanuit het overzicht ‘Downloads’ is het mogelijk om gemakkelijk bestanden die je hebt opgeslagen te delen of direct te verwijderen. Bij taalinstellingen zijn verbeteringen doorgevoerd voor het instellen van de taal, al lijkt deze optie niet bij iedereen zichtbaar te zijn.

Chrome 65 wordt in de komende weken uitgerold. Het kan dus even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Mocht je niet willen wachten, dan kun je hier de APK downloaden. Houd er rekening mee dat de versie van het installatiebestand per toestel verschilt.

Google Chrome
Google Chrome
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel