Google Chrome gaat Google Now-kaarten integreren in browser

De developer-versie van Google Chrome voor Android, Chrome Dev, heeft een update gekregen. In deze versie zien we de toekomstvisie voor de Android-app van Chrome. Kaarten zoals we die kennen uit Google Now zullen geïntegreerd worden in Chrome.

Google Now-kaarten in Chrome

In de nieuwste versie van Chrome Dev, de ontwikkelversie en tevens alpha-versie van Chrome voor Android, zijn de nieuwe plannen van Google te zien voor Chrome. Google zal in Chrome voor Android binnenkort nieuwe functies toevoegen waarbij we ook Google Now-kaarten kunnen verwachten. Tevens worden de bladwijzers met favoriete snelkoppelingen op een gewijzigde manier getoond worden. Je kunt ook direct boven de bladwijzers gebruik maken van de zoekbalk uiteraard.

Chrome Dev

De kaarten in Google Now laten nieuws zien wat voor jou relevant kan zijn. Op basis van bezochte links kan het nieuws ook afgestemd worden, net als dat bij Google Now het geval is. Om de snelkoppelingen met de kaarten te kunnen zien, dien je wel bij instellingen de startpagina uit te schakelen.

Chrome Google Now kaarten

Downloaden

Chrome Dev kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Chrome Dev
Chrome Dev
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel