Chromecast 1.9.6: scherm casten nu mogelijk met elk toestel en Material (+ APK)

Zojuist heeft Google een grote update uitgebracht voor de applicatie ‘Chromecast’. In de nieuwe applicatie is het moderne Material Design terug te vinden, maar er is meer; je kan vanaf nu met elke telefoon het scherm delen met de Chromecast.

Woensdagavond is een grote update uitgebracht voor de Chromecast-applicatie, versie 1.9.6. De applicatie kan gebruikt worden in Material Design en is inclusief de eerder uitgebrachte functie zoals Backdrop.

Google Chromecast 1.9.6

Nog veel belangrijker aan de update is dat we hebben ontdekt dat het casten van je telefoonscherm nu mogelijk is met elke Android-smartphone. Voor de update werkte deze functie nog niet met de toestellen hier op de redactie, na de update wel. We hebben deze functie ontdekt met de HTC One M8 en de Huawei Ascend G7.

Google Chromecast 1.9.6

Wanneer je ‘scherm casten’ aanklikt in het menu, krijg je wel de melding dat het nog niet geoptimaliseerd is voor sommige toestellen, maar het is wel degelijk mogelijk om alles wat nu op het scherm te zien is, door te zetten naar de Chromecast.

Google Chromecast 1.9.6

De update voor de Chromecast-app wordt vanaf nu gefaseerd uitgerold. Mocht je niet zolang willen wachten, dan kan je hier de APK van Chromecast 1.9.6 downloaden.

Google Home
Google Home
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige versie van de applicatie, de toepassing gewoon updates ontvangen.

Lees ook

Reageer op dit artikel