Chromecast v1.8.22 update laat eigen achtergrond instellen (+APK)

Vanaf nu is het mogelijk om zelf foto’s te selecteren die je als achtergrond wilt hebben op de Chromecast. Een update naar Chromecast v1.88.22 maakt dit mogelijk. Tot voor kort bepaalde Google zelf welke foto’s je te zien kreeg. Daarnaast kan vanaf nu ook andere content toegevoegd worden aan het televisiescherm tijdens het casten.

Je hoeft niet langer meer te kijken naar foto’s die door Google geselecteerd worden op je televisiescherm. Wanneer je de Google Chromecast even niet gebruikt om media te streamen krijg je diverse mooie foto’s te zien. Maar dat is vanaf nu verleden tijd. Vanaf nu kan je ook je eigen foto’s instellen als achtergrond voor je Google Chromecast, zo heeft Google aangekondigd.

chromecast_backdrop

De foto’s die tot voor kort te zien waren op het scherm van je televisie, waren van bekende fotografen, waarvan de plaatjes vaak in Amerika gemaakt waren. Met Google Chromecast Backdrop kan vanuit de Chromecast-applicatie nu zelf een achtergrond ingesteld worden, die vervolgens op de televisie weergegeven zal worden.

chromecast_google_backdrop

In de Chromecast-applicatie kan niet alleen de achtergrond veranderd worden. Je kan ook instellen dat je het weer wilt weer laten geven, of dat je satelliet-foto’s wilt laten tonen op je televisiescherm. Daarnaast kunnen ook nieuwsberichten uit Google Play Kiosk gecast worden naar de Google Chromecast. Een andere nieuwe functie is de gastmodus. In de gastmodus kan middels een pincode een ander apparaat gekoppeld worden met de Chromecast.

De update voor de Chromecast-applicatie wordt gefaseerd uitgerold voor Android. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, dan is hier de APK voor Chromecast v1.88.22 te downloaden.

DroidApp.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die ontstaan zijn na het installeren van dit APK-bestand. Dit APK-bestand is voorzien van een digitale handtekening van Google. Hierdoor is de applicatie niet aangepast door derden. Na installatie zal net als de huidige Play Store versie van de applicatie, de app gewoon updates ontvangen.

Google Home
Google Home
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel