Iedere Chromecast-bezitter krijgt 50 procent korting op film in Play Movies

Google heeft een nieuwe aanbieding klaarstaan voor de bezitters van een Google Chromecast, zo ontdekte DroidApp. Met de komst van de herfst is dat helemaal niet erg, denken we zo. Want je kunt namelijk nu een film huren voor de helft van de prijs. We vertellen je wat je hiervoor moet doen.

Korting op huurfilm

Google heeft meerdere diensten onder haar, en één daarvan is Google Play Movies. Daarnaast heeft het ook nog verschillende producten op de markt gebracht, waaronder de Chromecast. De Chromecast is een mediastick waarmee je content vanaf je tablet of smartphone kunt ‘casten’ naar je Chromecast. Tijdelijk geeft Google bezitters van de Chromecast korting op een huurfilm uit Google Play Movies. Je kunt zelf kiezen welke film je wilt huren.

Chromecast korting film

Normaal gesproken vind je in de Chromecast-app de aanbiedingen terug, maar deze keer ligt dat iets anders. Hier is de aanbieding namelijk niet zichtbaar in de app. Via de webversie van de Google Play Store kan je wel de promotie ‘claimen’.

Een grote banner duikt hier namelijk op waarna je verschillende acties krijgt te zien, zoals de 50 procent korting op een huurfilm. Je hoeft alleen maar de voorwaarden te accepteren en de aanbieding voor 22 januari 2017 in te wisselen. Je kunt hem nu al activeren, en pas later inleveren. De korting wordt dan automatisch verrekend bij het afrekenen.

Chromecast aanbieding korting film

Je vindt het overzicht met de aanbieding via deze link. Veel kijkplezier!

Google Home
Google Home
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel