Google Play Movies: krijg 75 procent korting op alle huurfilms

Google wil meer mensen kennis laten maken met Google Play Movies, de plek waar je films kunt huren en kopen. Om dit te promoten geeft Google je tot 75 procent korting op het huren van een film. Je mag hierbij zelf kiezen welke film je wilt huren. Aangezien de film-app van Google uitgebreide keuze heeft, zit er ongetwijfeld wat voor je tussen.

Google Play Movies korting

Voor korting zijn we in Nederland altijd wel te porren, niet waar? In de Google Play Movies app kan je nu gebruik maken van een korting die oploopt tot 75 procent voor een film. Ook in België is de aanbieding voor korting op een huurfilm beschikbaar.

Korting Google Play Movies

We krijgen berichten over dat de korting varieert van 50 tot 75 procent, maar de reden is niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk heeft dit te maken met hoe vaak je al een film hebt gehuurd. Ik huur nauwelijks een film via Play Movies en krijg de melding van 75 procent. De korting zorgt er voor dat je sommige films voor minder dan een euro kunt huren.

In de Google Play Store duikt bij verschillende gebruikers een banner op die de aanbieding onder de aandacht brengt. Hoe Ook krijgen sommige gebruikers een melding te zien in de Google Play Films app. Om te kijken of jij de korting al hebt kan je in het menu van de Play Store naar ‘account’ en vervolgens naar ‘beloningen’. Daar kan je voor 30 oktober 2016 de korting inwisselen op iedere huurfilm die je wilt, de korting geldt dus niet op koop-films.

Google Play Movies beloning

Je vindt de films via de Play Store > Films of via de eigen Google Play Movies app. Voor welke film ga jij?

Google TV (voorheen Google Play Films)
Google TV (voorheen Google Play Films)

Lees ook

Reageer op dit artikel