Clash Royale 1.4.0 uitgebracht: toernooien, nieuwe arena en meer kaarten

Supercell, de ontwikkelaar van games als Clash Royale, heeft een update uitgebracht voor Clash Royale. Met de update naar versie 1.4.0 zijn er tournaments toegevoegd, ofwel; toernooien. Op deze manier wordt de game nog uitdagender en leuker om te spelen. Maar de update brengt meer nieuwe functies en verbeteringen naar Clash Royale.

Clash Royale 1.4.0

De ontwikkelaars van Clash Royale zijn begonnen met het verspreiden van een update. In Clash Royale 1.4.0 vinden we als eerst een nieuwe arena genaamd ‘Frozen Peak’, ofwel bevroren bergtop. Deze wordt ontgrendeld bij 2300 trofeeën.

Clash Royale Arena

Toernooien

De tournaments, ofwel toernooien in Clash Royale, maken de game nog spannender en leuker om te spelen. Vanaf nu kan je dankzij de toernooien een uitdaging vinden in jouw omgeving. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om andere spelers te vinden in je eigen stad. Op deze manier kan je bijvoorbeeld een battle starten met spelers in Rotterdam, Amsterdam of een andere stad. Door in het toernooiklassement te stijgen verdien je toernooikisten.

Nieuwe kaarten

Ook zijn er verschillende kaarten toegevoegd aan de game. In totaal zijn er vier nieuwe kaarten toegevoegd; een ‘gewone’ kaart genaamd IJsgeest, een epische kaart genaamd ‘bowler’ en twee legendarische kaarten ‘houthakker’ en ‘stam’.

Downloaden

Met de nieuwe Clash Royale 1.4.0 update zijn er ook verschillende bugs opgelost. Je kunt de update voor Clash Royale via onderstaande button downloaden uit de Google Play Store.

Clash Royale
Clash Royale
Ontwikkelaar: Supercell
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel