Supercell: Clash Royale komt 16 maart naar Android: nu alvast pre-orderen

Clash Royale is een multiplayer game van Supercell, de maker van het populaire Clash of Clans. In de nieuwe game zijn karakters te vinden uit Clash of Clans maar Clash Royale is geen uitbreiding of vervolg op de game. Clash Royale draait namelijk om het winnen van zoveel mogelijk matches. In verschillende landen is de game vanaf vandaag beschikbaar. In Nederland en België kunnen we alvast de game Clash Royale pre-orderen.

Clash Royale voor Android

De game Clash Royale is nu al speelbaar in een aantal landen maar nog niet in Nederland en België. Toch heeft Supercell de datum vrijgegeven waarop ook wij deze multiplayer game kunnen gaan spelen. In de game draait het om het verzamelen van helden en troepen. Door het spelen van gevechten in een arena kun je weer nieuwe troepen winnen of nieuwe arena’s ontgrendelen.

In de game kan je realtime met elkaar het duel aangaan. Daarnaast kan je epische kroonkisten verdienen door de torens van je tegenstander te vernietigen. Via TV Royale kan je verschillende gevechtstactieken leren en ook kan je een clan opbouwen om kaarten te delen en een eigen gevechtscommunity op te bouwen.

Release in Nederland en België

Vanaf 16 maart kunnen we in België en Nederland de game gaan spelen. Tot die tijd is de game alleen te downloaden voor inwoners van Zweden, Denemarken, Finland, Nieuw Zeeland, Canada, Hong Kong, Australië, IJsland en Noorwegen. Via onderstaande button kan je in de Google Play Store wel alvast Clash Royale pre-orderen. Dan krijg je een melding zodra de game beschikbaar is voor Android.

Clash Royale
Clash Royale
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel