Construction Simulator 2 uitgebracht: leef je uit in deze prachtige 3D bouw-game

Construction Simulator 2 is uitgebracht voor Android. De game volgt de populaire versie op uit 2014. Met het spel kun je je uitleven met tal van kranen, graafmachines, vrachtwagens en nog veel meer dingen die je tegenkomt op de bouwplaats.

Construction Simulator 2

In de Play Store is de nieuwe versie verschenen van Construction Simulator. Het spel is uitgebracht door ontwikkelaar Astragon Entertainment en is vrij lange tijd bezig met de ontwikkeling van versie 2. Op een bouwterrein is het de bedoeling om te werken op de bouwplaats.

Construction Simulator 2

Je kunt tal van voertuigen besturen waarbij de ontwikkelaar licenties heeft gesloten met de originele voertuigen van verschillende merken. Denk aan CAT, Liebherr, Atlas en nog veel meer. Op de bouwplaats vind je kranen, graafmachines, wagens om de weg te asfalteren, bulldozers, shovels en nog vele andere voertuigen. Er zijn 36 werkvoertuigen beschikbaar in het spel.

Eigen bouwbedrijf en opdrachten

In Construction Simulator 2 richt je een eigen bouwbedrijf op waarbij je opdrachten moet uitvoeren. Vervolgens is het de bedoeling om hiermee geld te verdienen en zo te investeren in het eigen bedrijf. In de bouw-simulator begin je vrij eenvoudig met het aanleggen van nieuwe wegen en het repareren van slechte wegen. Ook het werken aan tuinen, het bouwen van bedrijfshallen en woningen en het vervoeren van goederen behoort tot de opdrachten.

In het spel kun je maximaal drie verschillende profielen aanmaken. Om de moeilijkheidsgraad op te krikken of juist te verlagen, kun je aangeven dat je snelheidsboetes in- of uit wilt schakelen. De game is geheel Nederlandstalig en ziet er met de 3D graphics erg strak uit.

Downloaden

Construction Simulator 2014 was een erg succesvolle game. Astragon heeft nu nog meer tijd en energie gestoken in het spel waarmee versie 2 een must-have is voor de liefhebber van simulatie-spellen. Je kunt het spel voor 4,99 euro downloaden uit de Google Play Store. Een erg leuk, vermakelijk spel, ook als je niks met het beroep bouwvakker of stratenmaker hebt!

Construction Simulator 2
Construction Simulator 2
Prijs: € 1,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel