Cross DJ Pro: je eigen muziek mix-app tijdelijk voor 10 eurocent

Er is een nieuwe applicatie in de aanbieding, speciaal voor muziekliefhebbers. De app Cross DJ Pro is tijdelijk voor €0,10 te downloaden uit de Google Play Store. Met deze app kan je je eigen muziek mixen en tal van instellingen aan je muziek aanpassen.

Cross DJ Pro

Cross DJ Pro is de app die tijdelijk is te downloaden voor 10 eurocent. Met deze applicatie is het mogelijk je eigen muziek te mixen en hier (letterlijk en figuurlijk) je eigen draai aan te geven. Het is mogelijk om ‘scratch’ geluid toe te voegen, net als bij de draaitafels, de muziek perfect synchroon te laten lopen en natuurlijk te mixen.

Cross DJ Pro

Muziek mixen

Het synchroon laten lopen van de muziek gebeurt nauwkeurig met de app Cross DJ Pro. Dit vanwege de automatische BPM detectie. Er zijn loops beschikbaar en dankzij Key Detection wordt automatisch herkend welke delen van muziek bij elkaar passen om deze te mixen. Natuurlijk kunnen ook de kanalen en de equalizer via de app aangepast worden.

Cross DJ Pro

Er is SoundCloud integratie waardoor je niet alleen je eigen gemixte muziek kunt delen, maar ook muziek van SoundCloud kunt gebruiken voor je mix. De mogelijkheden met Cross DJ Pro zijn eindeloos. Onderstaande video geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten van deze mix-app.

Downloaden

Je kunt de app downloaden voor €0,10 uit de Play Store via onderstaande button.

Cross DJ Pro - Mix your music
Cross DJ Pro - Mix your music
Ontwikkelaar:
Prijs: € 7,99
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel