Dancing on Ice app: stemmen en jureren met de app van SBS6

Vanavond start een nieuw seizoen van Dancing on Ice op SBS6. Kijkers kunnen de Dancing on Ice app downloaden en zo meestemmen. Het cijfer telt mee in de einduitslag.

Dancing on Ice app

SBS6 start op de zaterdagavond met een nieuw seizoen van de ijsshow ‘Dancing on Ice’. Kijkers krijgen een show vol ijsspektakel voorgeschoteld. Er doen in het seizoen van 2019-2020 negen BN’ers mee die hun kunsten op het ijs mogen laten zien met hun danspartner. Hiertussen zitten onder andere Donny Roelvink, Charly Luske, Mark Olivier, Roy Donders en Tommie Christiaan.

Dancing on Ice app

Winston Gerschtanowitz en Patty Brard presenteren het televisieprogramma. Vandaag, 7 december, is de eerste uitzending en nieuw dit seizoen is de Dancing on Ice app. Hiermee kun je elk optreden dat voorbij komt een cijfer geven. De kijkers kunnen hierdoor meebepalen of een koppel doorgaat naar de volgende ronde. De jury zelf bestaat uit Marc Forno, Joan Haanappel en Ruben Reus.

SBS6 laat weten dat het gemiddelde cijfer van de thuisstemmers voor 25 procent meetelt in het totaalcijfer. De Dancing on Ice app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Dancing on Ice
Dancing on Ice
Ontwikkelaar: Talpa Network B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel