Doe mee met de Fiets Telweek via App de Fiets!

Op 14 september start Nederlands grootste fietsonderzoek en jij kunt meedoen met de speciale app; App de Fiets! Iedereen met een fiets mag meedoen aan het onderzoek.

Fiets Telweek

Aanstaande 14 september start de Fiets Telweek, een week lang worden alle fietsbewegingen in Nederland in kaart gebracht. Op dit moment doen al zo’n 23.000 mensen mee aan het onderzoek. Met de uitkomsten wordt gekeken naar waar en hoe het fietsnet verbeterd kan worden. De nationale Fiets Telweek wordt uitgevoerd in opdracht van diverse provinciën en gemeenten.

App de Fiets!

Pak de fiets, de app, start hem op en fietsen maar. App de Fiets registreert welke route je rijdt, waar je lang moet wachten en hoe lang je op de fiets zit. Er wordt alleen data verzameld op het moment dat je je verplaatst. De gegevens worden uiteindelijk verwerkt in een database en alleen voor het onderzoek gebruikt.App de Fiets!Deelnemers die meedoen aan het onderzoek kunnen, na het opgeven van een email adres, ook een nieuwe fiets winnen. De app App de Fiets! is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button. Ook voor Apple iOS is er een app in de App Store.

Fiets Tel-app
Fiets Tel-app
Ontwikkelaar: Mobidot B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel