Doro 8040: uitgebreide smartphone voor senioren nu te koop in Nederland

De Zweedse fabrikant Doro, bekend van de seniorentoestellen, heeft haar nieuwste high-end toestel uitgebracht in Nederland. De Doro 8040 werd aangekondigd tijdens de IFA en is voorzien van alle denkbare mogelijkheden.

Doro 8040 kopen in Nederland

Senioren gaan wel degelijk met hun tijd mee, maar met een smartphone is het soms nog wat lastig met al die mogelijkheden. Doro is bekend van de seniorentoestellen en kwam eerder in september met het nieuwe model; de Doro 8040. Deze smartphone biedt vrijwel alle mogelijkheden van een high-end smartphone, maar met een bediening die aangepast is voor de ouderen en dus zonder lastige menu’s en moeilijke opties.

Doro 8040

Aan de voorzijde is het toestel uitgerust met een 5,0 inch HD-beeldscherm met drie fysieke toetsen. Zoals we van het Zweedse merk gewend zijn is aan de achterzijde de alarmknop te vinden om direct hulp in te schakelen. Daarbij is er een 8 megapixel camera, HAC-ondersteuning en een snelle 1.5 GHz quad-core processor. De smartphone biedt ondersteuning voor 4G, WiFi en ruimte voor een geheugenkaart.

Doro 8040 achter

De Doro 8040 is voorzien van Android 7.0 Nougat met daaroverheen de eigen Doro interface die eenvoudig, simpel en aangepast is voor ouderen. Voor 239 euro is de smartphone vanaf nu te koop bij Coolblue.

Alle details en specificaties vind je tevens via onderstaande button op de smartphonepagina van de Doro 8040.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel