Drie legendarische Pokémon verschijnen vanaf deze maand in Pokémon Go

Wie probeert zijn Pokédex volledig te krijgen in de game Pokémon Go kan deze maand opnieuw op jacht. Het team achter de game heeft bekend gemaakt dat drie nieuwe legendarische Pokémon gevangen kunnen worden.

Legendarische Pokémon vangen vanaf september

Aan de Pokémon Go game zijn drie legendarische Pokémon toegevoegd na het succes van eerdere legendarische monsters in het spel. In de hele maand september kunnen spelers Raikou, Entei en Suicune vangen. Dit trio is afkomstig uit de Johto regio, deze regio werd als tweede toegevoegd aan de Pokémon serie.

Raikou kan worden gevangen in Amerika, Entei in Europa en Afrika, Suicune is vanaf nu te vinden in Azië. Op 30 september verplaatsen deze legendarische Pokémon en kun je bijvoorbeeld Raikou of Suicune vangen in Europa. Op 31 oktober gebeurt dit nog één keer met de overgebleven legendary. Na november verdwijnen de legendarische Pokémon weer uit de game en kun je deze niet meer vangen.

Vanaf 6 september start Niantic ook met het testen van het EX Raid Battle systeem. Sommige trainers ontvangen EX Raid toegangskaarten waarmee ze aan exclusieve raid battles kunnen deelnemen. Tijdens de test wil de ontwikkelaar het systeem verder testen en zal ook aanpassingen doen om de raid battles uitdagend te houden.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel