Pokémon Go 0.69.0 geeft trainers meer mogelijkheden en informatie

Pokémon Go heeft een update ontvangen naar versienummer 0.69.0 en geeft trainers meer mogelijkheden en informatie. Zo kunnen trainers berries geven aan Pokémon in een gym op afstand. Maar de update heeft meer kleine en handige aanpassingen te bieden.

Pokémon Go 0.69.0

In de nieuwe update van de Pokémon Go game zijn een aantal wijzigingen zichtbaar op het Pokémon informatie scherm. Icoontjes geven nu aan hoe de betreffende Pokémon is gevangen. Ook is het zoeken door je Pokémon Collectie verbeterd. Na het voltooien van een Raid Battle kun je aan de nieuw toegevoegde Photo Disc draaien.

Via het Poké info scherm kun je nu ook berries geven aan Pokémon die je in een gym hebt geplaatst. Zo voorzie je deze Pokémon van extra motivatie om de strijd aan te gaan. Let wel op want het geven van berries op afstand geeft de betreffende Pokémon minder motivatie dan dat je naast de gym zou staan. Daarnaast kun je nu ook berries geven als de motivatiemeter al vol is.

Pokémon Go gym updateNaast deze nieuwe functies zijn er een aantal bugs opgelost zoals het niet correct teruggeven van je Pokémon na het verdedigen van een gym. De fout waarbij je niet kon deelnemen aan Raid Battles terwijl er nog tijd was, is opgelost door Niantic. De update voor Pokémon Go met versienummer 0.69.0 wordt vanaf vandaag uitgerold via de Play Store.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel