Pokémon Go belooft zomer vol evenementen voor spelers

Pokémon Go bestaat bijna één jaar en voor Niantic is dat de reden om de komende maanden flink uit te pakken. Het eerste evenement zal nog deze maand plaats vinden en biedt je de mogelijkheid om diverse vuur- en ijstype Pokémon te vangen.

Pokémon Go zomer vol evenementen

Het eerste evenement met de naam “Solstice Event” zal op 13 juni plaatsvinden, op deze dag kun je diverse vuur en ijs Pokémon vangen. Die dag verdien je ook bonus XP-punten en vind je goedkopere Lucky Eggs in de in-app winkel. Na dit evenement krijgen de Pokémon Gyms een make-over.

Pokemon Go Pokegym

Wat de update voor de Poké Gyms in zal houden is niet helemaal duidelijk, wel verklapt de maker dat het samenspelen van de game belangrijker gaat worden. Het tijdelijk uitschakelen van de gyms zal ervoor zorgen dat alle Pokémon terug keren naar de eigenaar. Heb je eventuele gym-coins dan kun je die nog innen op de dag voordat de gyms uitgeschakeld worden.

Naast evenementen in-game gaat Niantic ook real-life evenementen organiseren in de Verenigde Staten, de Europese Unie en Japan. Of er een evenement gepland staat in Nederland of België is niet helemaal duidelijk, het schema wordt op een latere datum bekend gemaakt.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel