Pokémon Go 0.67.1: grote gym-update beschikbaar in Nederland

Niantic, de ontwikkelaar van de game Pokémon Go, heeft de update vrijgegeven waarin de nieuwe gameplay te vinden is. Het is de grootste update voor het spel sinds de release in juli 2016. De grote gym-update in Pokémon Go 0.67.1 is nu ook beschikbaar in Nederland.

Pokémon Go 0.67.1

De grote update voor Pokémon Go is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. De update wordt gefaseerd uitgerold en bevat een vernieuwde bediening en werking van het spel. In de afgelopen dagen waren de verschillende PokéStops uit de lucht gehaald en gyms voor battles gesloten. Dit om de nieuwe gameplay mogelijk te maken.

Pokémon Go 0.67.1

Gym-update

De lijst met wijzigingen is vrij uitgebreid te noemen. In een gym komen vanaf nu geen zelfde Pokémon meer voor, waardoor de kans groter wordt dat je met een eigen Pokémon kunt winnen in een gym. Ook is de werking van gyms veranderd, kun je app-notificaties en push-notificaties instellen bij gyms en komt de Raid Battle beschikbaar waarbij je sterke Pokémon karakters met een groep spelers samen moet verslaan. De changelog van de update vind je hieronder:

  • Gym features significantly updated to add the all-new motivation system.
  • Added new Gym Badge feature.
  • Added in-app and push notification system for Gyms.
  • Added Raid Battles, a new cooperative gameplay experience.
  • Added four new items available only by completing Raid Battles.
  • Added Raids tab to Nearby screen.
  • Added search functionality to Pokémon collection screen.
  • Added visual indicator to unvisited PokéStops.

Pokemon Go gym update

We hebben alle wijzigingen eerder deze week behandeld in dit artikel over Pokémon Go Gym-update. De update wordt vanaf nu via de Play Store uitgerold. Mocht je de update nog niet hebben dan kun je hier ook de APK downloaden. Het downloaden van het installatiebestand is op eigen risico.

Pokémon GO
Pokémon GO
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel