Drivemode voegt ondersteuning WhatsApp, Hangouts en Messenger toe voor onderweg

De handige app Drivemode heeft een interessante update ontvangen. Met deze applicatie kan je onderweg op een gemakkelijke manier je telefoon blijven ‘bedienen’. Nu is er de ondersteuning toegevoegd voor WhatsApp, Facebook Messenger en Hangouts. Hierdoor kan je met je stem gewoon je smartphone blijven bedienen, en dat is wel zo veilig als je in de auto zit.

Drivemode

Drivemode is een handige applicatie waarmee je onderweg op een relatief veilige manier op de hoogte blijft van berichten en meldingen. De berichten van verschillende diensten worden bij binnenkomst voorgelezen en ook kan je gemakkelijk direct reageren op het bericht met je stem.

WhatsApp, Messenger en meer

De Drivemode app is nu uitgebreid met ondersteuning voor Google Hangouts, Facebook Messenger en WhatsApp. De app is ook prima te gebruiken in het Nederlands. Naast deze diensten werkt de app ook in combinatie met Gmail, Telegram, Twitter, Skype en verschillende andere diensten.

Nadat het bericht (met een flink engels accent) is voorgelezen krijg je de mogelijkheid om het bericht met je stem te beantwoorden. Daarbij wordt de tekst voorgelezen en kan je ervoor kiezen om opnieuw je bericht in te spreken of om de ingesproken tekst te verzenden. Je hoeft je telefoon dus niet aan te raken tijdens het rijden, en dat is wel zo veilig.

Downloaden

De update voor Drivemode is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store. Lees ook ons uitgebreide artikel over Drivemode en ons interessante overzicht met de 12+ onmisbare auto-apps voor iedere automobilist.

Drivemode: alles met je stem!
Drivemode: alles met je stem!
Ontwikkelaar: Drivemode, Inc.
Prijs: To be announced

Lees ook

Reageer op dit artikel