SafeDrive app: spaar korting door je telefoon onderweg niet te gebruiken

We weten allemaal dat het gebruik van de smartphone in de auto, de kans op ongelukken vergroot. Toch willen we allemaal stiekem dat ene bericht op WhatsApp lezen, of ‘snel’ dat mailtje nog lezen waar je al de hele tijd op zat te wachten. Met de SafeDrive app moet dit verleden tijd worden en wordt je gestimuleerd om beloond te worden! Bijvoorbeeld met beloningen bij interessante bedrijven, waaronder gratis ANWB wegenwacht of korting bij een bekende webwinkel.

SafeDrive app

De applicatie SafeDrive moet een einde maken van het smartphone-gebruik in het verkeer. Met deze handige, gratis app kan je sparen voor korting als je je telefoon niet gebruikt in het verkeer. Als je in de auto zit wordt het scherm bij minimaal 10 kilometer per uur gedimd. Vanaf dan begin je met het sparen van punten die je kunt gebruiken als korting bij verschillende winkelketens, waaronder De Jong Intra Vakanties, Coolblue, Van der Valk, ANWB (voor gratis wegenwacht) en Knaldeals.

SafeDrive app

Aan het eind van je rit krijg je te zien hoeveel punten je hebt verdiend met de autotrip. Je kunt daarnaast met andere SafeDrive-gebruikers een competitie aangaan, wie het meeste punten weet te behalen. Daarnaast kan je dit ook doen door de strijd aan te gaan met je Facebook-vrienden.

SafeDrive app

Hoeveel punten je verdient wordt bepaald op basis van je totale dagelijkse afstand, de snelheid en de tijd. Op deze manier wordt voorkomen dat het evenwicht tussen de vrachtwagenchauffeurs en mensen die zo af en toe op de weg zitten, scheef komt te staan. Als je meer rijdt, krijg je minder snel de punten, zo laat de ontwikkelaar weten.

SafeDrive app

SafeDrive is gratis te downloaden uit de Play Store, via onderstaande button.

Bekijk ook: 8 apps om geld mee te verdienen

SafeDrive rewards you
SafeDrive rewards you
Ontwikkelaar: SafeDrive B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel