Duidelijke foto Moto G5 Plus onthult ‘kleiner’ beeldscherm en 12 megapixel camera

Lenovo-Motorola komt tijdens het Mobile World Congress naar verwachting met de vijfde generatie Moto G. Deze generatie zal bestaan uit de Moto G5 en de Moto G5 Plus. We hebben al meerdere details en berichten gezien in de afgelopen tijd en nu komen we wederom meer te weten over de Moto G5 Plus.

Moto G5 Plus opnieuw in beeld

Opnieuw krijgen we de Moto G5 Plus te zien. Het toestel dook al eerder meerdere malen op. Nu we weer een duidelijkere foto te zien krijgen van de smartphone worden ook een aantal specificaties bevestigd. Zo is bekend dat de Moto G5 Plus zal beschikken over een kleiner scherm dan aanvankelijk werd gedacht.

Moto G5 Plus

Kleiner scherm

Er werd uitgegaan van een schermgrootte van 5,5 inch, maar volgens de sticker op het toestel wordt dit 5,2 inch. Wel zal het scherm een Full-HD resolutie meekrijgen. Als dit inderdaad klopt, dan is dit opvallend. Zowel de huidige Moto G4 als de Moto G4 Plus beschikken beiden over een 5,5 inch display. Ook zou volgens de bron van de foto het toestel niet langer meer beschikken over een Micro-SIM kaartslot, maar over een Nano-simkaart slot. Ook zou de Moto G5 Plus over een FM-radio beschikken.

De sticker onthult dat er een octa-core processor aanwezig is met een rekenkracht van 2.0 GHz. Dit is naar verwachting de Snapdragon 625. Verder is er een vingerafdrukscanner aanwezig is, vermoedelijk geïntegreerd in de home-button, en ondersteuning voor NFC. Ook is er een 3000 mAh accu met ondersteuning voor snelladen.

Camera

Foto’s maken kan met de 12 megapixel camera die een diafragma heeft van maar liefst f/1.7. Dit betekent dat ook in situaties met weinig licht er theoretisch gezien nauwelijks ruis zichtbaar moet zijn. Verder wordt er gesproken over 4K-filmen en een Sony beeldsensor. De front-camera zou 5 megapixel tellen.

Zoals gezegd verwachten we de aankondiging van de Moto G5-serie tijdens het Mobile World Congress. Volgens een eerdere uitnodiging staat de persconferentie gepland voor 26 februari.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel